Călin Dobra îi cere primarului Nicolae Robu să dea dovadă de decență

Posted on nov. 10 2018 - 2:14pm by petre

Recent, deputatul PSD Matei Suciu a declarat public că Timișoara are datorii de 200 de milioane de euro. Înterpelat în conferință de presă pe acest subiect, primarul Nicolae Robu a avut o reacție dură, astfel că președintele PSD Timiș, Călin Dobra a dat un comunicat pe acest subiect, cerându-i primarului să dea dovadă de decență.

”Revedem, cu surprindere şi îngrijorare, o nouă ieşire nervoasă a primarului Nicolae Robu, prin care adresează cuvinte deloc potrivite persoanelor care nu împărtăşesc aceleaşi idei cu dumnealui sau care îşi permit să îi critice argumentat activitatea administrativă. Am văzut în repetate rânduri cum a jignit cetățeni, jurnalişti iar acum … un deputat.

Îi reamintesc domnului primar al municipiului Timişoara faptul că problemele nerezolvate ale oraşului se înmulțesc pe zi ce trece, iar dânsul, în calitate de primar are obligații față de cetățeni. Gunoiul care a „inundat” oraşul, iluminatul stradal şi transportul public sunt doar câteva din problemele cu care cetățenii se confruntă zilnic. Soluționarea acestora, gestionarea administrativă şi a datoriilor – de orice fel, ar trebui să reprezinte priorități pentru edilul Timişoarei.

Fac un apel, pe această cale, prin care îi adresez, în mod politicos, domnului primar Nicolae Robu să dea dovadă de decență şi să îşi prezinte public scuze în contextul afirmațiilor sale.” a spus Călin Dobra, preşedinte interimar al PSD Timiș

Comments

comments

About the Author