Bebelus abandonat in zona Garii de Est din Timisoara

Posted on sept. 21 2010 - 11:14am by petre

Marti dimineata, politistii timisoreni au fost sesizati sa se deplaseze de urgenta in zona Garii de Est unde, se pare, trecatorii au dat peste un bebelus abandonat. UPDATE

Ajunsi la fata locului, oamenii legii au gasit o fetita, cu o eticheta pe mana, unde era trecuta data de 13 septembrie probabil ziua nasterii. Din primele informatii ale oamenilor legii se pare ca micuta nu a fost nascuta la nici una din clinicile timisorene.
La fata locului s-a deplasat de urgenta si o ambulanta, care a preluat bebelusul si la dus la Spitalul Luis Turcanu. Aici, fetita a fost preluata de un echipaj medical, acordandui-se ingrijirile medicale necesare. Acum micuta se afla in afara oricarui pericol.
Politistii timisoreni au deschis o ancheta in acest caz, pentru a stabili provenienta copilului, dar si pentru a o gasi pe mama.

UPDATE

In cursul dupa-amiezii, Politia a reusit identificarea si retinerea mamei care si-a abandonat fetita, in persoana unei tinere de doar 18 ani. Ea a fost retinuta la sediul IPJ Timis pentru audieri, pe numele sau fiind deschis un dosar penal.

Comments

comments

About the Author