Banda de spărgători a fost prinsăîn timp ce dădea lovitura la un magazin de telefonie mobilădin Timișoara

Posted on ian. 29 2015 - 12:08pm by petre

Trei tineri au fost depistați în flagrant de polițiștii Secției 1 Timișoara și ofițerii Direcției Operațiuni Speciale, în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-o societate comercialăde pe raza municipiului Timișoara. Aceștia sunt bănuiți de comiterea a patru fapte de furt cu un prejudiciu de peste 20.000 de euro.Picture 073 (721x541)

Polițiștii Secției 1 Timișoara, cu sprijinul ofițerilor Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R., au depistat în flagrant trei tineri, cu vârste între 19 și 26 de ani, în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-o societate comercială.

Înfapt, la data de 28 spre 29 ianuarie a.c., în jurul orei 03.00, cei trei ar fi pătruns prin efracție într-un magazin de telefonie mobilăsituat pe raza municipiului Timișoara, de unde ar fi sustras mai multe telefoane  mobile.Picture 069 (721x541)

Încursul acestei dimineți, polițiștii Secției 1 Timișoara au efectuat o percheziție la domiciliul unuia dintre bănuiți, ridicând mai multe telefoane mobile despre care existăsuspiciuni căar fi fost sustrase.

Polițiștii au extins cercetările, stabilind căcei trei tineri sunt bănuiți de comiterea a patru furturi din societăți comerciale, în cursul lunii ianuarie a.c., pe raza municipiului Timișoara, când ar fi sustras laptopuri, telefoane mobile și tablete.

Prejudiciul cauzat se ridicăla peste 20.000 de euro.

Încauzăa fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, procedându-se la reținerea pentru 24 de ore a bănuiților.

Polițiștii continuăcercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tinerilor.

Comments

comments

About the Author