Avocați, bătuți în centru la Timișoara lângă Catedrală

Posted on nov. 14 2022 - 2:48pm by petre

Bătaie în centrul Timișoarei, duminică dimineață.

Poliția a fost anunțată despre o altercație in fața unui fast-food de lângă Catedrală.

Două grupuri, cinci tineri ntr-un grup, avocați potrivit surselor judiciare, și trei tineri în alt grup au avut o dispută în legătură cu rândul la comandarea mâncării.

De aici până la violența fizică a fost doar un pas, avocații fiind, se pare, agresați de cei trei tineri.

Iată ce spune comunicatul oficial al Poliției:

*La data de 13.11.2022, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au reținut doi bărbați, în vârstă de 28 și 33 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.*

În fapt, în data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 03:45, polițiștii din cadrul Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul că pe bulevardul Regele Ferdinand I, din municipiul Timișoara, are loc un conflict între mai multe persoane.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că, în urma unui conflict spontan, trei bărbați, în timp ce se aflau în fața unui restaurant situat pe bulevardul Regele Ferdinand I, au fost agresați fizic de alti doi bărbați, în vârstă de 28 și 33 de ani, pe care nu îi cunoșteau.

Cei doi bărbați, în vârstă de 28 și 33 de ani, au fost conduși la sediul secției de poliție pentru audieri,ulterior, în urma probatoriului administrat în cauză, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de _lovirea sau alte violențe_.

Bănuiții au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Comments

comments

About the Author