Avertisment dur al medicului Octavian Jurma despre deschiderea școlilor

Posted on ian. 3 2022 - 5:05pm by petre

Avertisment dur al medicului Octavian Jurma după deschiderea școlilor.

 

Medicul Octavian Jurma consideră că decizia privind deschiderea școlilor pe 3 ianuarie este „dezolantă”. Nici dacă plănuiau un experiment de infectare în masă nu puteau alege un moment mai bun, a comentat specialistul decizia autorităților, notează Mediafax.

 

Octavian Jurma a criticat decizia autorităților de a deschide școlile în format fizic începând de luni, 3 ianuarie. „Se deschid școlile în format fizic în România la 3 zile după Revelion. Exact timpul mediu de incubație pentru cazurile de Omicron. Este o decizie dezolantă… Astfel după ce petrecerile și minivacanța de Revelion au răspândit Omicron în toate orașele din România, școlile vor asigura răspândirea Omicron în toate familiile care au copii la școală în România, iar părinții și bunicii acestor copii le vor răspândi la birou sau în biserici și celor care nu [mai] au copii în școli… Nici dacă plănuiau un experiment de infectare în masă și demolarea controlată a sistemului medical, nu puteau alege mai bine suprapunerea unor seturi de evenimente de tip super-spreader atât de corect pentru a asigura o explozie de cazuri”, a scris Jurma pe Facebook.

 

Specialistul vorbește despre o serie de decizii greșite ale autorităților române

„Dintre cei trei factori agravanți, deschiderea școlilor în format fizic la trei zile după petrecerile de anul nou pentru a recupera o vacanță inutilă și pe care nimeni nu a cerut-o, este fără îndoială cea mai irațională măsură posibilă dintre toate. Pentru această decizie nu mai trebuie să căutăm motive epidemiologice ci motive psihiatrice, în zona de psihopatie”, a adăugat Octavian Jurma.

Comments

comments

About the Author