Autorul dublului asasinat de la Timișoara e originar din Serbia

Posted on iun. 30 2023 - 11:59am by petre

Joi, la aproape 48 de ore de la comiterea atrocității, individulcare a comis dublul asasinat  de la Timisoara a fost prins  și introdus pentru 24 de ore si condus in arestul IPJ Timis.

Minda Alexandru Andrei, de 38 de ani, este originar din Voivodint, un sat de langa orasul Vraset din Serbia.

Acesta ar fi recunoscut imediat crimele si le-a spus politistilor ca i-a ucis pe batrani pentru ca a intrat in panica.

Bărbatul a locuit în trecut în acelaşi imobil în care trăiau victimele şi ar fi avut la ei o datorie de 2.000 de lei. Bătrâna, administrator al clădirii, a vrut să îl ajute și a pus bani de la ea pentru cheltuieli. Însă acesta a plecat într-o noapte pe furiș din apartament și nu s-a mai întors. Iar femeia a rămas cu paguba. Mai mult decât atât, individul se împrumutase de bani de la bătrâni în mai multe rânduri, sume pe care nu le-a returnat niciodată. Acesta este și motivul pentru care femeia i-a deschis ușa, pentru că îl cunoștea.

Andrei Minda a recunoscut că se drogase înainte să intre în casa bătrânilor. Știa că femeia era administratorul clădirii și cunoștea data la care aceasta încasa banii de întreținere ai locatarilor. Cu acest gând a și intrat peste ei în casă.

Cei doi, în vârstă de 75 şi 78 de ani, stăteau de vorba la telefon cu unul dintre nepoţi, care locuieşte în Germania. La un moment dat au auzit zgomote în casă. Au apucat să îi spună nepotului că cineva a intrat peste ei, s-au auzit nişte zgomote, apoi convorbirea telefonică s-a întrerupt.

Nepotul l-a sunat imediat pe verişorul lui, un alt nepot al celor doi bătrâni, care locuieşte în apropiera acestora. Acesta din urmă s-a dus imediat la apartamentul bătrânilor şi, când a intrat în casă, şi-a văzut bunica şi bunicul morţi, iar în casă încă se află criminalul care a încercat să-l înjunghie, apoi a fugit.

Comments

comments

About the Author