Au reapărut țigările Carpați și Snagov – produse în Germania

Posted on sept. 26 2022 - 7:13pm by petre

Țigările Carpați și Snagov, renumitele țigări de pe vremuri, au ajuns din nou pe piața din România.

Conform informațiilor de pe pachete, țigările ar fi produse în Germania, scrie Monitorul de Galați.

Pachetele de țigări Carpați și Snagov sunt distribuite de România sub o nouă înfățișare, iar noutatea este că au și filtru, față de celelalte țigări dinainte de Revoluție.


Imaginile cu cele două pachete de țigări au fost distribuite de Cristian Vasilcoiu, secretarul de stat în Ministerul Muncii, pe pagina sa de Facebook.

Vestea bună pentru aceștia este că cele două tipuri de țigări se găsesc din nou pe piața de la noi și nu oricum, ci la calitate superioară. Dacă în urmă cu mulți ani erau fabricate în România, acum ele sunt făcute în Germania.

Un pachet de Carpați sau de Snagov costă 18 lei, un preț semnificativ mai mic decât al țigărilor premium comercializate pe piața românească. Cunoscute odinioară precum țigări autohtone, acum atât Carpați, cât și Snagov sunt fabricate în Germania și distribuite în România de către SC Tutunul România SA. În timp ce Carpați se găsește pe piață în variantele Red și Blue, Snagov se fabrică în variantele Blue și Silver. Toate versiunile, atât de Carpați, cât și de Snagov, costă 18 lei.

 

surse: ProTV, impact.ro, Cristian Vasilcoiu

Comments

comments

About the Author