Au început vijeliile în România

Posted on iul. 30 2022 - 12:05am by petre

Furtuna a pus la pământ copaci și a smuls un acoperiș în Focșani, după ce meteorologii au emis o avertizare de vreme extremă. Mai multe mașini au fost avariate și a fost nevoie de interventia pompierilor.

 

Pompierii au intervenit, vineri seara, în municipiul Focşani pentru degajarea unui acoperiş şi a unor arbori căzuţi peste autoturisme ca urmare a fenomenelor meteo extreme, potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

„În urma fenomenelor meteorologice prognozate cu cod portocaliu în intervalul orar 18,45 – 20,00, manifestate prin averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi grindină, în municipiul Focşani, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani intervine pentru degajarea unui acoperiş căzut peste două autoturisme pe strada Dornişoarei, un echipajul de descarcerare intervine pe strada 8 martie pentru degajarea unui copac căzut peste un autoturism şi pe strada 1 Decembrie pentru înlăturarea unui copac căzut pe carosabil”, a precizat ISU Vrancea.

Potrivit pompierilor, un alt echipaj a intervenit pe bulevardul Bucureşti, pentru evacuarea apei de la subsolul unui bloc.

Situaţia cauzată de fenomenele meteo extreme este în dinamică.

 

Comments

comments

About the Author