ATENÈšIE! Se modifică circulația în zona centralăla Timișoara

Posted on iul. 27 2016 - 2:09pm by petre

De la data de 1 august 2016, după cum a fost anunțat în prealabil, circulația rutieră prin pasajul Jiul se închide complet pentru o perioadă de timp de minim două săptămâni în vederea lucrărilor de modernizare a pasajului de sub calea ferată. Astfel, începând de joi, 28 iulie 2016, sensul de mers de pe str. Coriolan Brediceanu, care în prezent este de la Piața 700 spre Calea Circumvalațiunii va fi modificat, urmând ca sensul de mers să se deruleze de la Circumvalațiunii înspre Piața 700. Circulația pe strada Coriolan Brediceanu se va desfăÅŸura pe două benzi de circulație pînă la intersecția cu str. Iosif Nemoianu și pe o bandă de circulație de la str. I. Nemoianu pînă la str. Paris. Strada C.Brediceanu, pe tronsonul cuprins între străzile 9 Mai și Paris, va avea sensul de circulație neschimbat, dinspre 9 Mai spre Paris.

De asemenea, de joi, 28 iulie 2016 vor intra în vigoare restricțiile rutiere din zona Spitalului de copii „Louis Å¢urcanu„ (Piața Regina Maria). Astfel, relația Centru/Catedrală-Nord nu se va putea efectua prin Piața Regina Maria (Spitalul de copii- Republicii-Pasajul Jiul), ci numai prin Piața Regina Maria(Spitalul de copii)-Piața 700.

Relația Catedrală(Centru)-Spitalul de Copii va fi utilizată strict pentru deservirea spitalului și se va efectua pe amplasamenul liniilor de tramvai.

Comments

comments

About the Author