ATENȚIE! Începe recensământul circulației – toți șoferii vor fi opriți în locurile stabilite

Posted on sept. 27 2022 - 9:38pm by petre

Miercuri, 28 septembrie, între orele 8 – 12 și 14 – 18, pe drumurile naționale au loc anchete de circulație origine – destinație.

📋 Echipaje mixte #CNAIR – Poliția Română (recenzori și agenți de circulație) direcționează șoferii pe o bandă de rezervă, unde recenzorii le vor adresa un set de întrebări care vor consta în: originea plecării în cursă (ex.: Timișoara, Sibiu); destinația cursei (ex.: Suceava, București); scopul călătoriei (ex.: turistic, acasă, loc de muncă, alte scopuri); pentru vehicule de transport marfă: felul mărfii; pentru vehicule de pasageri: numărul de pasageri.
——————————
🔷🔷🔷 Pentru drumurile administrate de DRDP Timişoara, recenzorii și polițiștii rutieri vor fi amplasați pe următoarele rute:

📍 Jud. Arad: DN 7 – Păuliș și DN 79A – Bocsig/Ineu
📍 Jud. Hunedoara: DN 66 – Batiz
📍 Jud. Caraș-Severin: DN 57 – Pojejena/Radimna și DN 58 – Anina
📍 Jud. Timiș: DN 6 – Becicherecu Mic și DN 59 – Șag
📍 Autostrada #A1 – km 316+650 (Pianu, jud. Alba)
———————————
IMPORTANT!
‼ Nu vor fi înregistrate datele referitoare la numărul de înmatriculare al vehiculului, numele conducătorului auto sau alte date de identificare.
‼ Informațiile solicitate sunt complet anonime, în conformitate cu regulamentul general privind protecția datelor.

ℹ Acest studiu, coordonat prin Centrul de Studii Tehnice Rutiere și Informatică, constituie baza de date statistice pentru determinarea curenților de trafic în scopul orientării investițiilor, alocarea bugetelor și ajustarea strategiilor de dezvoltare.

🔰🔰🔰 Fiind vorba despre o acțiuni de interes public, rugăm conducătorii auto să colaboreze cu anchetatorii astfel încât această acțiune să se desfășoare într-un timp cât mai redus.

Comments

comments

About the Author