ATENTAT TERORIST LA MUNCHEN! Morți și răniți

Posted on iul. 22 2016 - 9:44pm by petre

Cel puțin nouă persoane au fost ucise în atentatul comis vineri după-amiazăîntr-un centru comercial din Munchen, a transmis Poliția germană, conform site-ului agenției DTS.

„Sunt nouă morți și un număr necunoscut de răniți”, a precizat Poliția.

Poliția din Munchen a anunțat că „trei atacatori” sunt căutați în continuare în urma atentatului, părând să infirme informațiile de presă privind sinuciderea unuia dintre ei.

 

Unul dintre autorii atacului comis într-un centru comercial din Munchen s-a sinucis, anunță surse citate de revista Bild. Conform revistei Bild, individul s-ar fi împuÅŸcat în cap și a decedat.

Informația nu a fost confirmată încă de Poliție, care caută trei indivizi înarmați după atentatul de la centrul comercial Olympia.

O înregistrare video care circulăpe site-uri de socializare îl arată pe autorul atacului strigând: „sunt german” și proferând amenințări cu o armă.

Poliție: Atacul de la Munchen are caracter „terorist”

Poliția germană consideră că atacul comis în centrul comercial din oraÅŸul Munchen este de tip „terorist”, informeazăsite-ul agenției Reuters.

„Există suspiciuni că este vorba de un atac terorist”, a transmis Poliția din oraÅŸul Munchen.

Trei indivizi înarmați, căutați după atacul armat de la Munchen

Cel puțin trei indivizi înarmați sunt căutați activ după atacul comis vineri în centrul comercial din Munchen, anunță Poliția germană.

Poliția a explicat că, potrivit martorilor, trei indivizi înarmați au comis atacul în centrul comercial Olympia din Munchen.

Nu este clar dacă este vorba de un atac terorist sau de o serie de crime.

Autorii atacului sunt căutați activ de autorități.

Cel puțin trei morți în atacul armat din Munchen – oficial

Ministerul german de Interne a comunicat, vineri seară, că cel puțin trei persoane au murit în atacul armat comis în centrul comercial din Munchen.

Conform unor surse citate de presa germană, pînă la 15 persoane au fost ucise în atac. Aceste informații nu au fost confirmate încă de autorități.

Un purtător de cuvânt al Poliției a anunțat că „mai multe persoane au fost ucise, iar altele rănite” în atac.

„Credem că avem de-a face cu o serie de atacuri armate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției.

„Suspectăm că sunt mai mulți atacatori. Se pare că atacul a avut loc la un magazin McDonald’s din centrul comercial OEZ”, a precizat oficialul citat.

Niciun suspect nu a fost încă reținut.

Poliția germană le recomandă locuitorilor din Munchen să rămînă în case

Poliția germană a comunicat că situația din Munchen este „confuză”, recomandându-le locuitorilor să rămînă în case pînă la prinderea autorului sau autorilor atacului.

„Situația este confuză”, a comunicat Poliția germană.

Autorul atacului comis în centrul comercial OEZ este căutat activ de autoritățile germane.

Focuri de armă au fost semnalate, vineri după-amiază, într-o altă zonă din Munchen, într-o stație de metrou, în cursul operațiunii poliției de eliminare a autorului atacului din centrul comercial, afirmă surse citate de revista Focus.

Conform surselor citate, noul incident armat a avut loc în stația de metrou Stachus și în Piața cu același nume.

Poliția germană îl caută activ pe autorul atacului armat comis într-un centru comercial din Munchen.

 

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author