Atac sângeros la un cămin de bătrâni

Posted on sept. 22 2022 - 2:05pm by petre

Un atac sângeros, petrecut peste noapte, într-un cămin de bătrâni din Călărași, a dus la moartea unui pensionar și rănirea gravă a altuia.

Suspectul este chiar un coleg al victimelor, care și-ar fi premeditat agresiunea ore în șir.

 

Mobilul descris de cei de aici din căminul de bătrâni din Călărași este unul pueril.

Bărbatul, care acum este arestat preventiv pentru 30 de zile spunea că este nemulțumit de faptul că i-ar fi dispărut din frigider mezeluri și bănuia că prima victimă ar fi fost cea care ar fi stat în spatele acestei dispariții.

Așa că, miercuri dimineață, înainte de ora 5.00, când majoritatea bătrânilor care trăiesc aici în căminul din Călărași dormeau – sunt puțin peste 30 la număr – acesta s-a ridicat din pat după ce o întreagă noapte s-a gândit să se răzbune, a intrat într-o cameră învecinată, acolo unde dormea victima și după ce a avertizat unul dintre colegii acestuia că nu are nicio treabă cu el, a tăbărât asupra victimei cu un briceag și a început să lovească victima, care nu a apucat să aibă nicio recație.

Practic, bărbatul de 80 de ani era buimac de somn, abia fusese trezit de gălăgia provocată de aggresor, așa încât loviturile i-au fost fatale. A fost dus la spital, însă din pricina rănilor nu a mai putut fi salvat.

 

Acest atac furibund a durat doar câteva secunde, sub privirile neputincioase ale asistentelor care se aflau într-o cameră de supraveghere, acolo unde aveau monitoare care înfățișau tot ceea ce se întâmplă în cămin, unde este este instalat un adevărat sistem de supraveghere video, însă reacția lor a fost în momentul în care au văzut că agresorul a tăbărât în camera victimei și s-a dovedit a fi mult prea târziu.

Lucrurile nu s-au oprit aici pentru că agresorul a fost abordat de un alt pensionar în vârstă de 60 de ani care pare să-i fi cerut socoteală pentru ceea ce făcuse, moment în care acesta să năpustit și asupra bărbatului cu pricina, lovindu-l cu același briceag, însă, din fericire, rănile au fost într-o zonă care nu a fost în măsură să îi pună viața în pericol. Și acesta a fost dus la spital, unde primește îngrijiri medicale și este în afara oricărui pericol.

 

Comments

comments

About the Author