Atac cu bâta de baseball în trafic la Timișoara

Posted on iun. 11 2015 - 6:52pm by petre

Încursul zilei de joi 11 iunie a.c., în timp ce se deplasau pe bv. C-tin Brâncoveanu, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timișoara, au avut surpriza de a surprinde în flagrant, un atac al unui bărbat asupra unui cuplu.
Imediat dupăimobilizarea agresorului care avea asupra lui o bâtăde baseball de aluminiu, jandarmii i-au condus pe toți trei la sediul unității, unde aceștia au dat lămuririle necesare.

Au fost  identificate cele trei persoane, agresorul, A.C. în vârstăde  36 de ani și victima, O.A. în vârstăde 30 de ani și P.A. în vârstăde 26 de ani  toți cu domiciliul în Timișoara. Aceștia din urmăse deplasau cu autoturismul  când o altămașinăle-a tăiat calea și au fost nevoiți săoprească. Agresorul a scos o bâtăși a început săîl loveascăpe O.A. Înacel moment echipajul de jandarmi care patrula în zonă, i-a surprins, imobilizat și condus la sediul unității.

Agresorul urmeazăsăfie cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe iar dosarul urmeazăsăfie trimis pentru continuarea cercetărilor, Parchetului de pe lângăJudecătoria Timișoara.

Comments

comments

About the Author