Ascultă mesajul lui Ian Anderson pentru fanii din Timișoara

Posted on ian. 28 2017 - 1:06am by petre

Solistul legendarei trupe rock Jethro Tull are un mesaj special pentru toți fanii muzicii sale: “Vino cu un prieten la spectacol!„ Ascultă tot mesajul lui Ian.

Sunetele flautului său demonstreazăfaptul că Ian Anderson este un muzician desăvârșit, care reușește să transmită o multitudine de stări doar prin câteva note muzicale. Vino să asculți ceea ce Ian Anderson numește „The very best of Jethro Tull„. De pe setlist nu vor lipsi piese celebre precum „Aqualung„, „Thick as a Brick„, „Locomotive Breath„, „Too Old to Rock’n’Roll“ sau „Too Young to Die“.

După mai mult de 40 de ani, Ian Anderson continuă prin Jethro Tull să încânte publicul cu varietatea cântecelor și prin experiența pe care o crează, oferind fanilor – tineri și bătrâni – cel mai bun rock progresiv cu tente de folk și jazz clasic.

După ce ultimul concert Jethro Tull din România din 2014 s-a bucurat de un real succes în rândul fanilor, fiind un eveniment soldout, legendara trupă revine în București. „ JETHRO TULL performed by Ian Anderson“ este un spectacol ce îmbină muzica cu arta interpretativă și reușește să creeze o seară plină de magie pentru fanii rockului.

Celebrul Ian Anderson va concerta pe 19 februarie la Filarmonica Banatul din TimiÅŸoara și pe 21 februarie la Sala Palatului din București. Biletele s-au pus în vânzare în rețelele EVENTIM.ro, BILET.ro, TICKETNET.ro, BILETE.ro si BLT.ro, atât online cât și în magazinele partenere.

Comments

comments

About the Author