ASASINII, LIBERI PRINTRE NOI! Violată, torturatăși aruncatăde vie în apa Begăi! O CUNOAȘTE CINEVA?

Posted on ian. 30 2014 - 7:35pm by petre

Înjudețul Timiș, doar în cei 24 de ani de la Revoluție, au fost înregistrate zeci de omoruri cu autorii necunoscuți, în unele cazuri survenind prescripția răspunderii penale (la omorurile prescrise înainte de intrarea în vigoare a Legii 27/2012, care prevede căinfracțiunile de omor cu intenție nu se mai prescriu).

Cin

Încâteva dintre cazuri, nu doar asasinii, care acum se plimbăliber printre noi, au rămas neidentificați, ci chiar unele dintre victimele au rămas cu identitatea necunoscută. Este și cazul unei tinere femei torturată, violatăși aruncatăde vie în Bega aproape înghețată, iarna.

Poate acum, grație internetului și a retețelor sociale, vom putea reuși săaflăm cel puțin cine a fost sărmana femeie ucisă!

Ziarul Timișoara Știri va prezenta de acum datele cunoscute ale celor mai tulburătoare cazuri de asasinate comise în vestul țării în ultimii ani și nerezolvate, în speranța că, prin sprijinul nemijlocit al cititorilor, vor ieși la ivealănoi elemente care ar putea sprijini organele judiciare săidentifice autorii și să-i trimităîn fata instanțelor de judecată.

Violată, torturatăși aruncatăde vie în Bega de Crăciun

cin 1994 253

Îndimineața de 16 ianuarie 1994, dispeceratul Poliției municipiului Timișoara era sesizat telefonic despre descoperirea unui cadavru plutind pe canalul Bega, vizavi de sediul firmei Multim SA (fosta IMAIA). Echipa operativăa Poliției și angajați ai pompelor funebre s-au deplasat la fața locului, scoțând din apăaproape înghețatăcadavrul unei tinere cu fața tumefiată, îmbrăcatăsumar, mai precis într-o bluză, fărăfustă, pantaloni sau lenjerie intimăși fărăîncălțăminte. Corpul femeii era acoperit de echimoze și prezența multiple plăgi provocate, aparent, de arsuri cu țigara.

Evidențele arătând căera vorba despre rezultatul unei fapte comise prin violență, cercetarea judiciarăa fost preluatăde ofițerii compartimentului infracțiuni de mare violenta ai Serviciului Judiciar al Poliției județului și de criminaliștii Poliției Timiș. Odatăîncheiatăcercetarea la fața locului, cadavrul a fost ridicat și transportat la Institutul de MedicinăLegală, unde a fost supus autopsiei. Examenul medico-legal și rezultatele analizării probelor biologice prelevate de la cadavru au confirmat, parțial, presupunerile inițiale ale anchetatorilor.

Medicii legiști au stabilit căfemeia decedase în urmăcu aproximativ 21 de zile, cauza morții fiind asfixia mecanicăprin înec, dupăce fusese lovităde zeci de ori cu obiecte dure, înțepatăcu cuțitul și arsăde nenumărate ori cu țigara pe tot corpul.

Analizele de laborator au relevat prezența spermatozoizilor în vaginul victimei, cea ce dovedea cel puțin un contact sexual recent, adicăcu puțin înaintea morții. Cu alte cuvinte victimăa fost violată, torturatăcu bestialitate și apoi aruncatăde vie, aproape dezbrăcatăîn Bega, în plinăiarna!

Din nefericire, în absența oricărui indiciu concret, acte, înscrisuri, poșeta sau obiecte vestimentare, identitatea victimei oribilei fapte a rămas pânăastăzi necunoscută. Cadavrul a fost găsit în vecinătatea unui complex de locuințe, celebrele „blocuri Nato de la Solventul”, zona în care se perindau tot felul de personaje, mai mult sau mai puțin dubioase, fluctuația rezidenților făcând imposibilădescoperirea vreunui indiciu privind identitatea tinerei.
Eșecul activităților informative din zona descoperirii cadavrului și faptul cănimeni nu a reclamat dispariția tinerei i-au făcut pe polițiști săpresupunăcăfemeia ar fi fost supusăatrocităților în altăparte și adusăapoi cu mașina și aruncatăîn Bega, ipoteze de lucru fiind multiple.

Astfel, s-a presupus căfemeia s-ar fi aflat fie în tranzit în Timișoara, fie căar fi fost una dintre dansatoarele din numeroasele, pe atunci, localuri de striptease ale orașului.

Cert este faptul căpânăazi, nici victima nu a fost identificată, nici autorii ticăloșiei nu au fost descoperiți.

Facem un apel către oricine recunoaște femeia din imagine sau deține orice date utile identificării acestora săinformeze Poliția județului Timiș.

an 199454Semnalmente:

– vârsta 20-25 ani

– înălțime 160 cm

– greutate 50-55 kg

– constituție astenică

– păr șaten

– ochi căprui

– nas mic, drept și lat

– urechi mijlocii

– barbie rotundăcu gropiță

– gura mijlocie

– buze groase

Comments

comments

About the Author