Armoniile de primăvară interpretate de Incanto Quartetto și o degustare de vinuri marca VINVEST

Posted on Mar 21 2017 - 3:55pm by petre

Sunteți așteptați cu muzică bună, un pahar de vin și o invitație la Salonul VINVEST 2017. Marți, 21 martie 2017, de la ora 19, Incanto Quartetto își întâmpină publicul cu Armonii de primăvară, în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș.

INTRAREA este GRATUITĂ

 

”Un artist de seamă al cetății noastre, Gianluca Vanzelli, va fi invitatul special al acestei seri. Muzician rafinat, dedicat familiei flautelor, de la Blockfloete la piculină care, veți vedea, acoperă un repertoriu enorm, de-a lungul a 3 secole de muzică. Amănunt curios, dar important. În vremuri de demult, acum vreo 30 000 de ani, pe când conviețuiau încă cele două mari specii, omul de Neanderthal și homo sapiens, în plina glaciație, strămoșii nostri dezvoltaseră capacități muzicale înaintate. Strămoșii noștri au confecționat din fildeș de mamut un strămoș al flautului, de 18, 5 centimetri lungime, găsit în Jura Șvabă (germ:Schwäbische Alb). Poate că la început nu a fost flautul , dar e cel mai vechi instrument muzical găsit până acum” – Christian Rudik.

Spectatorii vor fi așteptati la ieșire, în foaierul sălii, cu un pahar de vin de către echipa Vinvest si cu o invitatie la Salonul internațional de vinuri VinVest 2017, care se desfășoară între 31 martie și 2 aprilie la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.

Comments

comments

About the Author