Anunț uimitor al Ryanair!

Posted on Aug 2 2017 - 6:54pm by petre

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, astăzi (2 august) a lansat promoția masivă “Vă mulțumim de un miliard de ori” pentru a marca transportarea clientului cu numărul 1 miliard. Ryanair le mulțumește celor un miliard de consumatori care au contribuit ca Ryanair să devină cea mai mare companie aeriană a Europei, prin a oferi 20% reducere la 1 milion de locuri din întreaga rețea europeană, pentru călătorii în perioada 13 noiembrie – 15 decembrie, asigurându-le economii și mai mari clienților săi. Ryanair promo

Aceste tarife pentru locuri incredibile sunt disponibile acum și până la miezul nopții, Miercuri (2 august), și pot fi găsite doar pe Ryanair.com.

Ryanair’s Kenny Jacobs said:

“Pentru a sărbători întâmpinarea clientului nostru cu numărul 1 miliard, de la primul zbor în 1985, Ryanair taie tarifele pe întreaga rețea europeană, în cadrul promoției ‘Vă mulțumim de un miliard de ori’. Nu a fost vreodată un timp mai bun pentru rezervarea unei escapade la tarif redus, cu 20% reducere pe mai mult de un milion de locuri din întreaga rețea europeană, pentru călătorii în noiembrie și decembrie. Această ofertă specială se va încheia la miezul nopții, Miercuri, 2 august, așadar invităm clienții să se grăbească și să acceseze Ryanair.com pentru rezervări.”

Comments

comments

About the Author