ANIMALELE DE COMPANIE DIN TIMIȘOARA AU, ȘI ELE, PROPRIUL HIPERMARKET! S-A DESCHIS PRIMUL MAGAZIN MAXI PET DIN TIMIȘOARA

Posted on mai 18 2022 - 12:45am by petre

ANIMALELE DE COMPANIE DIN TIMIȘOARA AU, ȘI ELE, PROPRIUL HIPERMARKET!

S-A DESCHIS PRIMUL MAGAZIN MAXI PET DIN TIMIȘOARA.  

DESCHIS 7 ZILE DIN 7 | ANIMĂLUȚELE DE COMPANIE SUNT BINE-VENITE ÎN MAGAZIN 

PARCARE GRATUITĂ | SFATURI DE NUTRIȚIE GRATUITE  

Animăluțele de companie oferă dragoste necondiționată, angajament și loialitate, motiv pentru care sunt membri de familie „cu acte în regulă”. Și cum orice membru al familiei merită tot ceea ce este mai bun, anunțăm, cu entuziasm, că Maxi Pet și-a deschis porțile în Timișoara, în incinta Funshop Park, Strada Chimiștilor (zona Calea Buziașului). 

545 m2 de bunătăți și surprize pentru animăluțe, o echipă formată din iubitori de animale gata să ajute cu sfaturi, idei și informații utile și peste 15 000 de produse la îndemâna proprietarilor de animăluțe de companie. 

Ne diferențiem prin faptul că experiența Maxi Pet este una centrată pe relația proprietarilor cu animăluțele. Astfel, întreaga activitate și toate demersurile noastre sunt specializate întru atingerea bunăstării și sănătății animăluțelor de companie. Pe lângă acest #Aspect, mizăm pe integrarea acestora în familie, motiv pentru care fiecare animăluț de companie este bine-venit în magazinele și familia #MaxiPet.

Cu peste 10 de ani de experiență și cu mii de animăluțe de companie satisfăcute, căutăm să ne asigurăm că fiecare membru al familiei este mulțumit și cu zâmbetul pe buze.

Maxi Pet – hrană și accesorii pe gustul lui, prețuri pe gustul tău!

Atât în magazine cât și pe site, găsești produse care să se încadreze în bugetul tău și care să fie pe placul animăluțelor. Întrucât promitem să oferim cel mai bun raport calitate – preț, îți punem la dispoziție o gamă variată de mărci economice, premium sau super premium. Fie că animăluțul tău încearcă gamele proprii Maxi Pet, fie că are o altă gamă favorită, cu siguranță, se va linge pe botic în timp ce tu vei ieși din magazin cu zâmbetul pe buze!

Maxi Pet are tot ce îți poți dori la cele mai bune prețuri!

Maxi Pet – îți aduce surprize și promoții speciale

Mai mult, alături de vedeta noastră, mascota-dalmațian, Max, promitem multe surprize. Toți iubitorii de animale se vor bucura, periodic, de diverse oferte speciale, disponibile în magazin și/sau online.

Max te așteaptă cu promoții și surprize periodice

Maxi Pet – hipermarket şi farmacie veterinară pentru animăluțe de companie

Maxi Pet înseamnă varietate în materie de hrană, jucării, recompense, accesorii și, nu în ultimul rând, farmacie veterinară. Aceasta din urmă acoperă nevoile dietetice sau medicale ale animalelor de companie. În cadrul ei, medicii veterinari îți stau oricând la dispoziție cu sfaturi și îndrumări legate de nutriția, igiena și sănătatea animalelor de companie.

Medicii veterinari și consultanții Maxi Pet sunt pregătiți, oricând, cu cele mai bune sfaturi de îngrijire a animăluțului tău!

Maxi Pet – mai aproape de tine, implicați în comunitate 

Comunitățile locale sunt organisme vii care contribuie și influențează bunul mers al societății. Maxi Pet este o comunitate care se dedică constant bunăstării animalelor și a stăpânilor acestora.

Susținem, oricând, animăluțele fără stăpân, ne implicăm în campanii de adopție, donăm hrană și accesorii sau promovăm instruirea părinților de animăluțe atât în interiorul magazinelor, cât și în afara lor, pe rețelele sociale. Astfel, așteptăm cu nerăbdare să devenim membri ai comunității locale și să ne construim reputația de excelență în rândul părinților de animale de companie din Timișoara și împrejurimi” declară Miruna Diaconescu, Marketing Manager Maxi Pet România.  

În concluzie, Maxi Pet se dedică total în a-ți oferi cea mai variată gamă de produse, cele mai bune prețuri de pe piață și servicii de cea mai bună calitate. Bucură-te de experiența Maxi Pet și descoperă un univers cu totul nou, dedicat, în întregime, ție și animăluțul tău.

Pentru mai multe noutăți și surprize, ne poți urmări pe Facebook, Instagram și YouTube.

Comments

comments

About the Author