Amenzi uriașe pentru timișorenii surprinși de camerele video că aruncă gunoaie în locuri nepermise

Posted on iun. 29 2021 - 10:50am by petre

Sancțiuni de aproape 30.000 lei pentru cei care au abandonat deșeuri pe domeniul public șiau fost surprinși de camerele video.

Polițiștii locali au efectuat, în cursul acestei luni, noi activități de verificare în vedereaidentificării persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public și care au fost surprinse decamerele video din Timișoara, montate cu scopul de a descuraja acest fenomen.

Ca urmare avizualizării imaginilor video și în urma verificărilor efectuate în teren, au fost aplicate, lunaaceasta, un număr de 14 sancțiuni cu amenzi în valoare de 29.500 lei celor care au fost surprinșiabandonând deșeuri pe domeniul public.

Astfel de situații au fost constatate în zone precum G.Musicescu cu I. Miloia, Crizantemelor cu Preyer, Calea Aradului – Dacia Service, str. VictorHugo, Str. Hărniciei, Snagov. Un aport important l-au adus și cetățenii care au dat dovadă deresponsabilitate și au trimis Poliției Locale imagini cu cei care aruncă resturi în locuri nepermise.

Spre exemplu, ca urmare a unei astfel de sesizări, un bărbat a fost sancționat cu 3000 de lei, înbaza Legii 211/2011, pentru că a aruncat deșeuri pe domeniul public, urmând ca locația de pe str.Petre Ispirescu cu Ecaterina Teodoriu să fie igienizată, iar Biroul Salubrizare din cadrul Primăriei să recupereze cheltuielile aferente igienizării.

Reamintim că pentru astfel de fapte sancțiunile suntde la 3000 la 6000 de lei, cei depistați fiind somați să și igienizeze locațiile în care au depusdeșeurile.

 

Comments

comments

About the Author