Amenzi și dosare penale la meciul Ripensia – ASU Poli

Posted on mart. 9 2015 - 12:06pm by petre

Sâmbătă, 07 martie a.c., jandarmii Grupării Mobile din Timișoara, au asigurat climatul de ordine și siguranțăpublicăîn zona stadionului Dan Păltinișanu din Timișoara, unde s-a desfășurat meciul de fotbal din Liga a IV-a, dintre echipele ASFC Ripensia Timișoara și FC ASU Politehnica Timișoara.
ÃŽnaintea și pe timpul desfășurării jocului, jandarmii timișoreni au depistat trei persoane care aveau asupra lor materiale pirotehnice interzise prin lege care au fost introduse în arena sportivăde către aceștia.BI 30 (721x541)
Astfel, jandarmii au ridicat în vederea confiscării, toate petardele găsite asupra celor trei persoane și au întocmit actele de sesizare în vederea săvârșirii infracțiunilor de deținere și introducere de materiale pirotehnice în incinta arenelor sportive, fapte prevăzute și sancționate de Legea nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare. Totodată, asupra celor trei, se poate dispune și măsura interzicerii accesului la competiții sau jocuri sportive pe o perioada de la un an la 3 ani.
Jandarmii au mai sancționat contravențional, alte douăpersoane, pentru injurii, cu amenzi de 150, respectiv 300 de lei.

Comments

comments

About the Author