Amenzi de mii de lei, permise reținute și dosare penale într-o singură zi pe șosele în Timiș

Posted on iun. 30 2021 - 9:39am by petre

În data de 29 iunie a.c., în intervalul orar 16:00 – 24:00, polițiștii Biroului Rutier Lugoj, împreuna cu lucrătorii Biroului Ordine Publică și secțiilor de poliție rurală 5,6 și 7, au desfășurat o acțiune cu efective mărite pe principalele artere din zonele de competență pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

În cadrul acțiunii au fost controlate 195 de autovehicule și au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.510 lei, fiind reținute 6 permise de conducere, dintre care 5 pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Cu ocazia activităților de control desfășurate, polițiștii rutieri au constatat 6 infracțiuni la regimul circulației rutiere după cum urmează:
– 1 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice;
– 4 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere;
– 1 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Polițiștii timișeni organizează permanent astfel de acțiuni pentru menținerea unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice din județ. Siguranța dumneavoastră constituie prioritatea instituției noastre.

Comments

comments

About the Author