ALERTĂ LA TIMIȘOARA! ATACURI ÎN SERIE împotriva călătorilor din autobuze!

Posted on Dec 2 2017 - 9:49pm by petre

Potrivit unui comuicat de presă dat publicității de Regia de Transport Timișoara, sâmbătă seara s-au petrecut o serie de incidente, victime fiind atât călătorii cât și agnagați ai regiei.

Astfel, Regia Autonomă de Transport Timișoara anunță că, din cauza unui incident petrecut în seara zilei de 02.12.2017, graficul de circulație al liniei Expres 7 a fost decalat cu aproximativ 2 ore.
Astăzi, la ora 18:55, atât un autobuz de pe linia Expres 7, cât și călătorii care urcau au fost loviți cu ouă de către un grup de persoane neidentificat în prezent. Incidentul s-a repetat și cu al doilea autobuz care a plecat de la Fabrica de Zahăr, iar la ora 19:15 a fost lovit și șoferul de pe linia Expres 3.
Linia Expres 3 a putut să-și reia traseul. Însă cele 2 autobuze de pe linia Expres 7 au fost retrase în garaj pentru igienizare. A fost anunțată și poliția, aceasta fiind la fața locului pentru cercetări.
În momentul de față se lucrează la reglarea graficului liniei Expres 7, primul autobuz având plecarea la 20:15 de la Poșta Mare.

Comments

comments

About the Author