Alerta! Guvernul anunță soluțiile pentru protejarea consumatorilor de energie

Posted on feb. 21 2022 - 11:19pm by petre

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a declarat, luni seară, că pachetul de măsuri pentru protejarea consumatorilor de energie după 1 aprilie va fi prezentat şi analizat în şedinţa de coaliţie de marţi.

Beneficiarii mecanismului de plafonare şi compensare a facturilor de furnizare a energiei electrice pot solicita în continuare recalcularea facturilor începând cu luna noiembrie 2021, a declarat Cărbunaru.

 

Guvernul a demarat plățile către furnizorii de gaze și energie electrică
Guvernul României a demarat plăţile către furnizorii de gaze şi energie electrică în conformitate cu mecanismul de compensare stabilit de cadrul legal. „Aceste plăţi vor continua pe toată durata de implementare a măsurilor de protejare a populaţiei şi a economiei de efectele creşterii preţurilor la energie şi gaze naturale”, a menţionat Dan Cărbunaru.

Soluţii pentru facturile românilor. Măsurile luate în calcul de guvernanţi
Purtătorul de cuvânt al Executivului a anunţat că liderii partidelor din coaliția de guvernare vor discuta, în ședința de marți, pachetul de măsuri care să protejeze în continuare toate categoriile de consumatori de energie și după 1 aprilie.

„În privinţa pachetului de măsuri care să protejeze în continuare toate categoriile de consumatori şi după data de 1 aprilie când vor expira actualele măsuri acest set de măsuri va fi prezentat şi analizat în şedinţa de coaliţie de mâine(marţi – n.red.)”, a spus Dan Cărbunaru.

Comments

comments

About the Author