ALERTĂ! Fetiță de 14 ani dispărută de la Timișoara! Ajută la găsirea ei FOTO

Posted on Mar 4 2018 - 4:13pm by petre

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei minore de 14 ani dispărută din municipiul Timișoara.

Poliţiştii timişeni au fost sesizaţi despre dispariţia unei minore de 14 ani, din municipiul Timișoara, judeţul Timiş.foto persoana disparuta (2)

La data de 03 martie a.c., în jurul orei 08.00, CICOARE NICOLETA LARISA CLAUDIA ar fi plecat de la locuința de pe splaiul Nicolae Titulescu- cladire dezafectată lângă rambleul de linii ferate, din vecinătatea numarului 38, fără a reveni la domiciliu, unde locuieşte fără forme legale.

Semnalmente: înălţime  1.75 metri,  60 de kg, păr șaten drept şi des, ochi căprui, faţă ovală, forma urechilor ovală, fără semne particulare sau tatuaje și ten deschis la culoare.

La data dispariţiei, minora purta o jachetă de culoare albastru închis tip fâş, bustieră de culoare neagră cu inscripţia „Adidas”, pantaloni de trening din bumbac de culoare gri şi o pereche de adidaşi imitaţie de piele de culoare neagră

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Comments

comments

About the Author