Alertă! Cod galben de furtuni în toată țara

Posted on mai 17 2021 - 10:56pm by petre

Atenţie la cum vă îmbrăcaţi mâine dacă ieşiţi din casă. Toată ţara va fi sub cod galben de vânt puternic şi ploi. În Capitală rafalele ar putea atinge chiar şi 60 de kilometri la oră.

Vremea schimbă foaia. Vin ninsorile în sudul țării, iar temperaturile scad brusc | Prognoza meteo

Vremea se schimbă radical:

De la temperaturi de 20 de grade, la viscol şi ger în doar 24 de ore

L

Vremea 18 mai 2021. Vânt și ploi în mare parte a României

Vremea 17 – 30 mai 2021. Vreme răcoroasă și cu șanse de ploaie în prima săptămână | Prognoza meteo pe regiuni

Iosif este eroul satului. După ce şi-a salvat soţia şi fiul din din calea apelor, a sărit în ajutorul vecinilor. Cu un tractor cu cupă, a străbătut tot satul şi a urcat bătrânii în utilaj pentru a-i salva din calea apelor.

Pericolul nu a trecut, 13 județe sunt sub cod galben de vreme rea
Satu Mare şi alte 13 judeţe din nordul şi vestul ţării sunt din nou sub cod galben de ploi şi vijelii. De mâine dimineaţă furtunile se extind în toată ţara. Şi vântul puternic e o ameninţare. La munte, rafalele vor atinge 100 km/h. Şi Capitala este mâine sub cod galben de vânt şi ploi.

Simona Căpșună, meteorolog Observator: Aversele însoțite de tunete, fulgere şi vijelii vor fi prezente și la mijlocul acestei săptămâni în mare parte din țară. Totodată, temperaturile vor fi modeste pentru această perioadă din an. Abia din weekend vremea se va mai încălzi, ploile vor bate în retragere, aşa că vor crea mai puţine probleme decât până acum.

Cu toate astea ne putem aştepta la ploi şi furtuni până la jumătatea lunii iunie.

Comments

comments

About the Author