Aici se poate mânca cel mai bun ciolan cu fasole din Timișoara – bucătarul îl prepară o singură zi pe săptămână

Posted on Mar 6 2017 - 9:48pm by petre

Într-o perioadă în care bucătăria modernă este în centrul atenţiei publice graţie nenumăratelor show-uri televizate şi în care majoritatea restaurantelor oferă clienţilor meniuri tot mai sofisticate şi cât mai exotice posibil, un maestru bucătar timişorean a luat taurul de coarne şi pariază pe un preparat tradiţional românesc.Fasole 13

Maestrul în arta culinară Virgil Tamaş a preluat un mic restaurant de cartier, la etajul complexului Doina din Calea Sagului (intrarea pe la scările de lângă oficiul poştal) unde găteşte mâncare tradiţională româneasca.Fasole 16

Localul poartă numele “La Verde Bucătaru’” iar piesa de rezistenţă a maestrului este un fantastic ciolan afumat cu fasole, gătit după toate regulile artei culinare tradiţionale româneşti, după reţeta autentică, dar într-un mod absolut special cu ingrediente de cea mai bună calitate.Fasole 10

Atenţie, superbul ciolan cu fasole le este gătit şi servit clienţilor doar vineri, fiecare porţie fiind acompaniata de pâine de casă, murături romaneşti puse tot de echipa lui Verde Bucătaru’, ceapă roşie şi ardei iute. Simplu şi gustos. Fasole 12

Preţul unui astfel de festin este mai mult decât accesibil, aşa că recomandăm cu căldură să încercaţi cea mai bună fasole cu ciolan afumat din Timişoara. Nu veţi regreta.

Aşa cum am arătat mai sus, restaurantul ”La verde Bucătaru’” se găseşte în Complexul Doina, pe strada Mureş nr. 1 p-ta Doina, urcarea pe scări pe lângă Oficiul Poştal, telefonul fiind 0256 221 764  sau pe mobil 0731699431.

Comments

comments

About the Author