Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara anunță licitație publică deschisă pentru închirierea unui spațiu pentru restaurant

Posted on iun. 26 2023 - 2:49pm by petre

SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA “TRAIAN VUIA” SA
Cu sediul in comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, anunta Licitatia Publica Deschisa, pentru inchirierea unui spatiu cu destinatia “RESTAURANT” situat la parterul cladirii administrative cu doua nivele din incinta S.N. AIT-TV S.A.

Licitatia va avea loc in data de 10.07.2023, ora 11:00, la sediul SN Aeroportul International Timisoara “Traian Vuia” SA.
Contravaloarea garantiei de participare la licitatie este 4.272 euro.

Documentatia privind licitatia, poate fi procurata (gratuit), incepand cu data prezentului anunt, de la sediul S.N. Aeroportul International Timisoara – Traian Vuia S.A., Compartimentul Contracte si Achizitii Publice, sau in baza unei solicitari trimise pe adresa de e-mail office@aerotim.ro sau mioara.popescu@aerotim.ro.
Data si ora limita de depunere a ofertelor este 10.07.2023, ora 10:00 la sediul aeroportului, Biroul Registratura.

Informatii si clarificari privind documentatia de atribuire si desfasurarea licitatiei se pot obtine printr-o solicitare scrisa transmisa la adresa de e-mail office@aerotim.ro sau mioara.popescu@aerotim.ro.

Comments

comments

About the Author