Acuzații grave: O femeie ar fi fost bătută pe stradă în vestul țării de polițiști pentru că nu purta mască VIDEO

Posted on mai 12 2021 - 11:29pm by petre

O femeie din Buteni ar fi fost bătută de un polițist de la „Rutieră” pentru că nu purta mască, după care a fost lăsată inconștientă în mijlocul drumului!, potrivit criticarad.ro.

Caz revoltător petrecut în această amiază, în văzul lumii, în comuna Buteni. O femeie care nu purta mască a fost luată la rost de un polițist și, pur și simplu, „luată la omor” pentru acest lucru, omul legii lăsând-o inconștientă în mijlocul drumului și părăsind locul faptei.

„Autorul e un tânăr, Paul, cu ochelari” – conform unor martori oculari care au asistat oripilați la scena incredibilă, după care au sunat la 112.

[ACTUALIZARE 1]

Femeia în vârstă de 54 de ani este din comuna Buteni și a fost preluată de o abulanță SMURD venită de la Spitalul Orășenesc Ineu și transportată la UPU a Spitalului Județean Arad.

Conform oficialilor de la unitatea spitalicească centrală „pacienta a refuzat internarea și a plecat acasă pe propria ei semnătură”.

Conform unei alte surse, „scena de groază s-a petrecut în localitatea Buteni, la ieșirea spre Bârsa, în jurul orei 13.00. Femeia venea de la sapă și locuiește în apropiere, trebuind doar să treacă strada când a fost oprită de oamenii legii. Erau 3 trei polițiști, nu unul: doi o țineau pe femeie de mâini și unul o lovea cu pumnii, până când a început sângele să-i curgă pe gură” – ceea ce nu schimbă datele problemei, ci le face și mai grave (dacă nu cumva o fi vorba despre alt caz!).

„Foarte rău, deoarece politia din Buteni nu a venit la fața locului, iar cei 3 muschetari plecaseră mândri de fapta lor lăsând femeia întinsă pe pamânt, curgându-i sânge pe gura și nas, inconștiență. Nu sau gândit ca acea femeie are greutăți familiare, acasă venise după niște porumb la o familie care o ajuta să trăiască. Cinste politiei ca are asemenea angajați!” – mai completează ironic-amar un martor.

Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice al IPJ Arad face următoarele precizări:

„În această dimineață, în jurul orei 11, polițiștii orașului Sebiș au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că, pe raza localității Buteni, o femeie ar fi fost agresată de polițiști.

La fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orășenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare se vor efectua cercetări în vederea stabilirii stării de fapt, audierii persoanelor în cauză și luarea măsurilor legale care se impun.

Până la această oră nu a fost depusă nicio plângere.”

sursa: CriticArad.ro

 

Comments

comments

About the Author