Acțiune în desfășurare a Poliției pentru prinderea ucigașului celor doi bătrâni

Posted on iun. 29 2023 - 5:05pm by petre

UPDATE! Criminalul a fost prins. Revenim cu amănunte.

 

Organele judiciare au reușit să stabilească identitatea asasinului celor doi bătrâni.

 

La această oră, polițiști și luptători ai forțelor speciale efectuează percheziții la o clădire rezidențială din Timișoara, acolo unde s-ar afla un individ extrem de periculos.

Percheziții la o clădire rezidențială din zona Gării de Nord din Timișoara. Zona a fost împânzită de polițiști și luptători au forțelor speciale. Oamenii legii au evacuat zona din jurul imobilului, pentru că înăuntru s-ar afla un individ deosebit de periculos. La fața locului continuă să vină efective ale Poliției.

În atenția cetățenilor

Având în vedere evenimentul nefericit ce a avut loc în Piața Țepeș Vodă din Timișoara, în noaptea de 27.06.2023, vă informăm că polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, depun toate eforturile în vederea identificării bărbatului bănuit de comiterea infracțiunii de omor calificat și tragerea acestuia la răspunderea penală.

Ancheta este în plină desfășurare, se folosesc toate mijloacele și tehnica din dotare și se cooperează cu polițiștii din județele limitrofe, astfel încât rezultatele să fie pe măsură.

Totodată, apelăm și la sprijinul populației, oferindu-vă câteva semnalmente ale bărbatului.

Este vorba de un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, 1.80 înălțime, păr brunet, nebărbierit, purta pantaloni scurți, închiși la culoare, bluză de trening cu glugă gri și un rucsac, posibil să fie rănit la mâna dreaptă( purta un bandaj improvizat).

În cazul în care observați vreo persoană cu semnalmentele de mai sus, vă rugăm să apelați Serviciul de urgență 112 și să nu intrați în contact cu aceasta.

Comments

comments

About the Author