Accident teribil pe autostrada vestului în apropiere de Timișoara – o femeie a murit – a fost deplasat elicopterul SMURD

Posted on iun. 27 2021 - 11:56am by petre

ISU Timiș – în data de 27.06.2021, la ora 11.10, in urma apelului primit pe SNUAU 112, au fost anuntați despre producerea unui accident rutier pe Autostrada A1, km 512, in dreptul localității Orțișoara, între două autoturisme, o persoană încarcerată.

A fost alertat Punctul de Lucru Pișchia si Detașamentul 1 de Pompieri Timisoara si trimiterea la locul intervenției a următoarelor forte si mjloace: o autospeciala de stingere, o autospeciala pentru Descarcerare, o autospeciala APIC de primă intervenție, o ambulanță SMURD tip B, o ambulanță SAJ Timiș cu medic.
De asemenea, a fost alertat si elicopterul SMURD.

La sosirea la lcoul intervenției, dupa efectuarea recunoasterii, s-au constatat următoarele: In accident au fost implicate 3 persoane, iar accidentul s-a produs intre doua autoturisme implicate in coliziune. O persoana de sex feminin este încarcerată si decedată, din păcaate, prezentând leziuni incompatibile cu viața. S-a procedat la extragerea victimei din autoturism.

Din celelalte 2 persoane in viață, una are nevoie de îngrijiri medicale.

Elicopterul SMURD este prezent la fata locului.

Traficul este blocat pe sensul de mers catre Arad.

Comments

comments

About the Author