Accident teribil cu români în Ungaria! Doi morți și opt răniți grav

Posted on iul. 10 2022 - 9:03pm by petre

Microbuz cu români, accident tragic în Ungaria. Sunt doi morți și nouă răniți.

Un român și-a pierdut viața și alți cinci au fost răniți după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident grav, pe o șosea din Ungaria.

Potrivit poliției maghiare, citată de presa locală, tragedia s-a produs duminică dimineață, în jurul orei 04:30. Microbuzul românesc s-a ciocnit cu un tractor și cu o dubă, pe Drumul European 42, între localitățile Földes și Berettyóújfalu, din vestul Ungariei.

Două persoane au fost declarate decedate la fața locului. Alte nouă au fost transportate la spitale, dintre care opt sunt în stare gravă.

 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bihor a emis un comunicat de presă în care a anunțat că printre victime se află și români. Șoferul microbuzului a decedat, iar alte cinci persoane din vehiculul înmatriculat în Vaslui au fost rănite, potrivit ISU Bihor, citat de Vremea Nouă.

„În dimineața zilei de duminică, ora 03.56, pe raza județului Hajdu – Bihar din Ungaria (la o distanță de circa 20 km de Oradea) a avut loc un accident rutier, în care a fost implicat un autovehicul Ford Transit, soldat cu un bărbat decedat și rănirea altor 6 persoane, printre care şi conducătorul auto. Acesta a fost identificat în persoana numitului O. Ovidiu (40 ani) din comună Todireşti care este internat cu răni grave la Spitalul din localitatea Berettyoujfalu din Ungaria. Printre celelalte 5 persoane rănite, pasageri ai microbuzului, se regăsește un bărbat din Vultureşti (30 ani) şi o femeie din Vaslui (31 ani) – se pare că era cu minorul (nu s-a reușit să se afle starea acestuia). Alte 2 persoane ar fi din judeţul Iaşi, iar cu privire la una nu s-a aflat de unde este. Se fac demersuri pentru informarea familiilor, atât a persoanei decedate cât şi a răniților, de pe raza județului Vaslui”, se arată în comunicatul citat de Vremea Nouă.

sursa: Pro TV

Comments

comments

About the Author