Accident grav la Timișoara – femeie spulberată pe trecerea de pietoni după ce două mașini s-au ciocnit

Posted on sept. 29 2023 - 5:49pm by petre

Un accident rutier grav s a petrecut astăzi în zona Iosefin din Timișoara.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a condus un autoturism pe Splaiul Tudor Vladimirescu, iar la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla staționat pe carosabil în vederea acordării de prioritate.

În urma impactului, autoturismul staționat a fost proiectat într-un pieton, respectiv o femeie în vârstă de 52 de ani, care se afla în traversarea drumului public.

Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma testării cu aparatul din dotare a bărbatului de 32 de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea sub influența substanțelor psihoactive.

Un șofer care se deplasa pe Splaiul Nicolae Titulescu a intrat în viteză într o mașină care a acordat prioritate la pietoni.

Mașina lovită din spate a fost proiectată petrecerea de pietoni, lovind o femeie care traversa strada.

Femeia a fost rănită și transportată la spital.

Comments

comments

About the Author