Accident grav în Timiș – mai mulți salvatori care se deplasau la o intervenție, răniți

Posted on mai 25 2024 - 3:58pm by petre

Astăzi, 25.05.2024, la ora 15:40, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș a fost solicitat să intervină pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim ajutor în urma unui accident rutier produs în localitatea Recaș.

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism în care se afla doar conducătorul și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Recaș, care se deplasa la o intervenție. *Facem precizarea că la caz a fost alocată o altă autospecială.*

Au fost mobilizați de urgență pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara, iar la locului evenimentului sunt alocate cinci echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de primă intervenție si comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare și o autospecială pentru transport personal și victime multiple, precum și o ambulanță SAJ cu medic. A fost alertat elicopterul SMURD CS.

Din primele informații, în autospecială erau 6 persoane.

În urma evenimentului au rezultat trei victime care prezintă suspiciuni de fracturi și pneumotorax și alte trei victime cu traumatisme ușoare.

Conducătorul autoturismului este evaluat medical la fața locului.

Misiune în dinamică.

Comments

comments

About the Author