Acces gratuit la concertul Edvin Marton pentru copiii și tinerii pânăîn 18 ani, pasionați de muzică

Posted on dec. 18 2016 - 11:14pm by petre

Doar câteva zile ne despart de momentul în care Edvin Marton, unul dintre cei mai apreciați artiști din lume, va încânta publicul timișorean cu un concert extraordinar, susținut la Sala Olimpia din Timișoara. Miercuri, 21 decembrie de la ora 19:00, violonistul de marcăva urca pe scenăalături de o vioarăStradivarius, în valoare de 7 milioane de dolari, în cadrul concertului “The 7 Million Dollar Stradivarius Violin„.edvin-marton

Pentru căevenimentul face parte din proiectul ARCA Events, al Asociației Tineri Implicați în Dezvoltare, ne dorim săfacilităm accesul celor mai mici dintre noi la acest concert. Astfel, copiii și tinerii pânăîn 18 ani care studiazămuzică, vor avea acces gratuit la spectacol. ÃŽntrucât sunt minori, participarea lor este condiționatăde prezența unui adult, iar aceaste bilete se pot elibera doar la numarul de telefon 0756035564- Andrei Căprioru. Este nevoie doar de o dovadăcăstudiazămuzica.

Ne bucurăm căputem veni în preîntâmpinarea SĂƒrbătorilor de iarnăcu un cadou care ar putea spori interesul fațăde muzica de calitate și fațăde actul cultural în general, în rândul copiilor și tinerilor. Totodată, îi încurajăm pe părinți săle facăun dar inedit , în prag de Moș Crăciun, copiilor.

Despre Artist– Edvin Marton a început săstudieze vioara de la vârsta de 5 ani, iar la 8 ani a fost admis la cea mai prestigioasăscoalăde muzicădin Rusia. Tot acolo a susținut și primul său concert la vârsta de 12 ani, alături de Orchestra Simfonicădin Moscova. Acum 10 ani, artistul a compus aranjamentul muzical pentru reprezentația lui Evgeni Plushenko în cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnăde la Torino, program răsplătit cu medalia de aur. În2008, acesta a câștigat premiul cel mare Eurovision, un premiu MTV și un trofeu Emmy pentru „Cea mai bunăcompoziție muzicalăa anului„.

Ultimele biletele pot fi achiziționate online aici: https://goo.gl/7ytB8V, sau de la standul amenajat în Iulius Mall Timișoara, lângăsupermarketul Auchan.

Toate informațiile actualizate despre eveniment se regăsesc aici: https://www.facebook.com/events/1289503951100331/.

Comments

comments

About the Author