A vrut săse sinucidădin dragoste chiar de 8 Martie! Vezi cum au reușit jandarmii să-l salveze

Posted on mart. 9 2015 - 12:18pm by petre

Sâmbătă, 07 martie a.c., în jurul orei 19.15, doi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod„ Timișoara, mergând spre casă, dupăterminarea serviciului, au trecut peste Bega, pe podul de la fabrica ELBA spre Piața Iosefin din Timișoara, unde au observat un bărbat care era urcat pe balustradăși se uita spre apă.

Aceștia au oprit mașina cu care se deplasau, și și-au dat seama căomul voia săse arunce în Bega. Neezitând nici o clipă, cei doi jandarmi, l-au determinat pe cel care voia săsarăîn apă, săse dea jos de pe balustradăși săstea de vorbăcu ei. C.M., în vârstăde 40 de ani, a fost cooperant și a declarat căintenționa săse sinucidădin cauza problemelor pe care le avea cu prietena lui. Acesta le-a mai spus jandarmilor cănu era la prima tentativăde a se arunca în apele râului Bega.Foto BI 31 (721x541)

Jandarmii au sunat de urgențăla numărul unic de urgență112, iar în câteva minute a sosit o ambulanțăla fața locului care l-a condus pe C.M., la Clinica Psihiatricădin Timișoara.

Comments

comments

About the Author