A șasea ediție IT Congress a debutat cu succes la Timișoara

Posted on mai 22 2014 - 9:17am by aaevfzauf

clip_image002Jucătorii de top de pe piața IT mondialăși-au dat concursul pentru a crea un eveniment unic prin format și participare. Make IT Magic a debutat la ora 9.30 cu evenimentul de deschidere în cadrul căruia Stelian Câmpianu, Director Executiv ETA2U a vorbit despre importanța acestui congres. Cel mai mare eveniment de IT din țarăa adus într-un spațiu expozițional de 2000 de mp specialiști IT, manageri de companii private și instituții publice, precum și alți participanți pentru a vedea și testa inovațiile din domeniul tehnologiilor IT.

Încadrul spațiului expozițional organizatorii au pregătit standuri pentru fiecare brand de renume. Trecând în revistăstandurile, participanții au putut remarca unicitatea fiecărui spațiu în parte, atât prin aspect (acolo unde Microsoft, Lenovo și Samsung s-au făcut remarcați) cât și prin serviciile și produsele oferite. Înordinea lor, acestea sunt: Helpdesk ETA2U – oferăsuport tehnic pentru clienții fizici sau tip business, la sediul firmei sau, în funcție de cerere, la sediul clienților.

Euroweb – furnizor personalizat de internet business
Asus – cu o oferta largăde laptopuri, tablete și alte device-uri
APC (by Schnneider Electric) – soluții de electroalimentare enterprise, supraveghere video de cea mai mare calitate și complexitate la nivel mondial
Juniper – soluții de networking premium și securitate firewall
Samsung – smart board, printere, laptopuri, LCD-uri de ultimăgenerație
Oracle –  soluții complete pentru sisteme de operare, aplicații, sisteme de raportare, hardware dedicat
Advantech – soluții de nișăpentru industrie, prezintăîn stand INTEL, PC, NUC, precum și un soft pentru PC, tablete sau telefoane dedicate grădinițelor și școlilor – Curicula
Dell – laptopuri, PC-uri, tablete, storage, servere, blade center
Lenovo – laptopuri, tablete, thin clients, monitoare – lider mondial pe piața PC-urilor
Xerox – printere laser, cu jet de cernealăși singurii care oferăimprimante cu o tehnologie inovativăbazatăimprimare cu cearăsolidă
HP – diverse tipuri de imprimante, dețin cea mai rapidăimprimantăcu cernealădin lume
Microsoft – au venit cu trei categorii de soluții:
Entertainment: XBOX One cu un display de 80„ și prezentarea noului membru al familiei: Nokia
Device-uri: laptopuri, tablete cu Windows 8.1 și touchscreen
Demo al virtualizării și soluțiilor clasice Microsoft: Office, SharePoint, Exchange
Veeam – oferăultima tehnologie și cea mai completăîn materie de backup a mașinilor virtuale
VMware – lider in virtualizare
CISCO – rețele LAN și wireless unificate, comunicații facile oricând și oriunde, de pe orice tip de echipament

clip_image004Încadrul congresului au fost prezentari care au starnit un interes major, fiind necesarăsuplimentarea locurilor din săli.
Atât ieri, cât și astazi au loc tombole de feedback cu premii oferite de către companiile partenere și tombole ETA2U, in cadrul carora participanții au sansa sa câștige zilnic un ultrabook Lenovo Yoga i7, trei TV-uri Samsung Smart 3D LED de 46„ și 18 FonePad-uri Asus.

„Ascultați, discutați, testați! Aflați informații despre noile tehnologii direct de la producătorii de top mondiali, bucurându-văde douăzile de maraton IT! „ – este îndemnul organizatorilor pentru participanții la IT Congress 2014 – Make IT Magic.

Evenimentul se deruleazăîn perioada 21-22 mai, în spațiul Expovest aflat în Calea Lugojului, nr.7. Participarea se poate face pe bazăde înregistrare prealabilă, pe site-ul oficial al evenimentului (www.itcongress.ro). Tot pe site sunt disponibile informații complete referitor la brand-urile participante și la agenda evenimentului.

Comments

comments

About the Author