A plouat cu bani pe stradă! S-au trezit pe parbrizul mașinii cu o plasă cu 10.000 de euro

Posted on ian. 30 2022 - 5:16pm by petre

Ploaie cu bani pe o șosea din Teleorman. Doi frați s-au trezit în trafic cu o sacoșă cu 10.000 de euro pe parbrizul mașinii

Un episod mai puțin obișnuit a avut loc pe o stradă din Alexandria. Doi frați care se aflau în mașină s-au trezit din senin cu o sacoșă plină cu bani pe parbriz. Peste 50.000 de lei (10.000 de euro – n.r.), în bancnote de la 1 leu la 200 de lei, au zburat apoi la propriu printre mașinile din trafic.

Ploaie cu bani pe o șosea din Teleorman. Doi frați s-au trezit în trafic cu o sacoșă cu 10.000 de euro pe parbrizul mașinii

Sacoșa cu bani ar fi căzut de pe capota autoturismului care circula în fața lor, după ce ar fi fost uitată acolo. Din cauza vitezei, sacoşa cu bani alunecat de pe parbriz în stradă, unde a fost călcată de o mașină, iar bancnotele s-au împrăștiat peste tot.

Bancnotele au zburat, la propriu, din sacoșa cu bani

„Degeaba au dat flash-uri și claxoane, că păgubitul..dus a fost. In secunda doi, sacoșa plină de bani a zburat, din cauza vitezei, de pe parbriz, și a ajuns pe strada, iar peste ea a trecut o alta mașină, care a făcut ca pe jos să se împrăștie sute de bancnote, de la 1 leu până la 200 de lei. In total: 50.200 ron, adica peste jumatate de miliard lei vechi”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Alexandria, Teleorman, România 2.0.

Ce au descoperit polițiștii despre proprietarul banilor împrăștiați pe șosea

Oamenii legii l-au identificat pe posesor cu ajutorul camerelor de supraveghere și a unei facturi pe care au descoperit-o în sacoșa cu bani. Primele informații indică faptul că păgubitul ar fi patronul unui depozit din Alexandria.

Frații nu ar fi la prima ispravă de acest fel. În trecut, unul dintre ei a găsit într-un restaurant o haină plină cu bani. Aparținea unui individ care vânduse o pădure în acea zi, însă era prea amețit de aburii alcoolului ca să își amintească de haina cu bani. Și atunci, cei doi au returnat banii proprietarului de drept până la ultimul leu.

Comments

comments

About the Author