A încercat sămituiascăun polițist. Ce a urmat?

Posted on feb. 21 2015 - 12:07pm by petre

Înfapt, la data de 19 februarie a.c., agentul de poliție rutierădin cadrul Poliției Orașului Jimbolia ar fi invitat la sediu un bărbat de 39 de ani, din localitatea Checea, județul Timiș, pentru a-i aduce la cunoștințăcalitatea de inculpat într-un dosar în care era cercetat pentru comiterea unor infractiuni la regimul rutier, când acesta i-ar fi oferit o sumăde bani, neprecizată, pentru a nu dispune măsurile legale.

Polițistul a sesizat ofițerii Serviciului Județen Anticorupție. Ca urmare a denunțului formulat, la data de 20 februarie a.c., ofițerii D.G.A. – S.J.A. Timiș, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângăTribunalul Timiș au organizat acțiunea de prindere în flagrant delict, bărbatul  fiind surprins în timp ce oferea polițistului 200 de euro, pentru a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu.

Dupăaudierile efectuate de procuror, a fost luatămăsura reținerii pentru 24 de  ore fațăde bărbat, sub aspectul comiterii infracțiunii de dare de mită, acesta fiind introdus în Arestul I.P.J Timiș.

Comments

comments

About the Author