Mai sunt câteva zile pânăla cea mai mare sărbătoare a creștinătății și românii au intrat deja în febra cumpărăturilor.
Dar cât ne costămasa tradiționalăde Paști?
Am parcurs și noi culoarele magazinele și rândurile piețelor și am făcut o scurtăsintezăa prețurilor la principalele produse alimentare căutate pentru masa de Paști.
– Carne de miel – 19,90 lei/kg de carcasăîntreagăde miel (cu tot cu cap, fărămăruntaie). 23 lei/kg o jumătate de miel. 29 de lei/kg un sfert de miel. 35 de lei/kg carne de miel tranșatăla bucăți mici (pulpă, piept, cotlet)
– Ouă- între 0,29 și 0.6 lei bucata. Ouăgata fierte și vopsite – între 7 lei si 15 lei 10 bucăți.
– Măruntaie de miel pentru drob – între 11 și 15 lei kg.
– Drob de miel gata preparat – 29 lei kg
– Cozonac – între 3 lei si 10 lei bucata de 500-600 de grame
– Salatăverde – între 1,5 și 2,5 lei bucata
– Ridichi roșii – între 1 și 2 lei bucata
– Ceapăverde, usturoi verde – între 1 și 2 lei legătura