A fost stabilită cauza incendiului care a devastat fabrica de vitrine frigorifice Coca Cola și Pepsi Cola

Posted on iun. 14 2021 - 11:25am by petre

Un incendiu devastator a izbucnit, in urmă cu o săptămână, la fabrica companiei Frigoglass din localitatea Șag, în apropiere de Timișoara.

A fost nevoie de intervenția pompierilor din patru județe dar cu toate acestea focul la ars ore întregi și fabrica care producea vitrine frigorifice pentru Coca Cola sau Pepsi Cola fost mistuită.

 

În urma cercetărilor efectuate de către comisia de constatare, formată din specialiști din cadrul ISU Timiș, IPJ Timiș și reprezentanți ai operatorului economic, a fost stabilită cauza probabilă a incendiului din 05.06.2021 la un operator economic producător de vitrine frigorifice comerciale.

Rezultatele cercetărilor arată că, cel mai probabil, incendiul a fost inițiat în zona laboratorului de testare a halei de producție, iar cauza probabilă care a generat incendiul este efectul termic al curentului electric (cablu electric defect).

Rămâne totuși o incertitudine majoră în privința viitorului locurilor de muncă ale celor circa o mie  de persoane care lucrau acolo.

Comments

comments

About the Author