A fost prins „pedofilul din lift” – e incredibil unde lucrează

Posted on Ian 8 2018 - 11:08am by petre

Un bărbat suspectat că ar fi agresat sexual doi copii într-un lift, vineri seara, a fost depistat de poliţişti, acesta fiind dus la audieri.
La acest moment, la sediul Poliţiei Capitalei se află un potenţial suspect în cazul de agresiune sexuală din 05.01.2018, un bărbat de 45 de ani. Faţă de acesta se desfăşoară activităţi procedurale prevăzute de CPP, transmite Poliţia Capitalei.
Bărbatul ar fi agresat sexual doi copii de cinci, respectiv nouă ani, în liftul unui bloc din Capitală.

 

Bărbatul suspectat că ar fi agresat doi minori, într-un lift al unui bloc din cartierul Drumul Taberei, este agent de poliţie. Poliţia Capitalei a anunţat, oficial, că persoana audiată în cazul de agresiune sexuală asupra a doi minori este agent al Brigăzii Rutiere. Acesta ar fi fost recunoscut de colegii săi ca urmare a vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.
Suspectul în cazul agresiunii sexuale din lift asupra a doi copii, PRINS
„Este poliţist la Brigata de Poliţie Rutieră. Este şocant că munceşti atât şi sunt doi-trei oameni ca ăsta. Colegii lui au confirmat situaţia. Probabil că a durat atât deoarece nici poza nu era concludentă. Aceşti oameni trebuie să dispară din sistem”, a declarat Dumitru Coarnă, liderul Sindicatutului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, la Antena 3.

„În cauză au fost declanşate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală.
Poliţiştii au început cercetările după ce bărbatul a fost surprins de o cameră de supraveghere din liftul în care a încercat să agreseze cei doi minori.
Incidentul a avut loc în cartierul Drumul Taberei.

Comments

comments

About the Author