A fost jale pe șosele din Timiș! Sute de șoferi plâng

Posted on aug. 28 2022 - 12:57pm by petre

La data de 28 august 2022, sub coordonarea Serviciului Rutier din cadrul IPJ Timiș, peste 50 de polițiști de la rutieră și ordine publică au acționat pe principalele artere din județul Timiș, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Polițiștii au organizat 15 filtre rutiere, au controlat 495 de autovehicule, au legitimat 512 persoane și au folosit 10 aparate radar.

Polițiștii au acționat, în special, pentru combaterea vitezei excesive la volan.

Astfel, în urma controalelor efectuate, au fost aplicate 481 de sancțiuni contravenționale în valoare de 174.555 lei, dintre acestea 403 fiind aplicate pentru depășirea limitelor legale de viteză.

43 de permise au fost reținute, dintre care 36 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 6 pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară și 1 pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Totodată, au fost constatate 4 infracțiuni la regimul rutier, dintre care 3 pentru conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere și 1 pentru conducerea unui autovehicul sub influeanța alcoolului.

Au fost efectuate 10 testări cu aparatul drugtest, rezultatele fiind negative.

Acțiunile de acest gen vor continua.

Comments

comments

About the Author