A dansat manele pe mașina Poliției VIDEO

Posted on mai 7 2022 - 12:15pm by petre

 

Din dorinţa de a strânge vizualizări pe TikTok, un tânăr s-a gândit să sfideze autorităţile şi s-a urcat pe o maşină de Poliţie. S-a întâmplat în Braşov, în faţa unui complex studenţesc din oraş, iar scenele au fost filmate de unul dintre prietenii lui.

S-a urcat cu picioarele pe maşina de poliţie. Aşa s-a făcut remarcat un student din Braşov, în faţa colegilor săi din căminele studenţeşti.

Scena a avut loc în complexul studenţesc Colina din municipiul Braşov, foarte aproape de clădirea în care funcţionează 4 cămine universitare. Autospeciala de Poliţie era parcată lângă intrarea în cămine.

Studentul s-a gândit că n-are haz să se distreze singur

După ce a filmat întregul moment l-a distribuit pe reţelele de socializare. Deşi clipul a fost şters la scurt timp, poliţiştii l-au găsit pe tânărul teribilist şi l-au chemat să dea explicaţii. Pe lângă like-uri, s-a ales cu un dosar penal şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

 

Nadia Olarul, IPJ Braşov: Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Centrul Universitar s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „distrugere.

 

Şi reprezentanţii Universităţii Transilvania, din Braşov, au deschis o anchetă.

Comments

comments

About the Author