A apărut ediția de colecție ”POLI 100” – tricoul, fularul și fanioanelor

Posted on dec. 18 2021 - 6:43pm by petre

Una-i Poli pe pământ și datorită acestui lucru astăzi trebuie să ne aducem aminte de începuturile spiritului polist.

La aniversarea unui secol de dragoste în alb-violet, a fost lansată o ediție specială, de colecție, a materialelor promoționale: tricoul cu diferitele steme ale clubului, fularul și fanioanele.

Materialele sunt puse în vânzare și pot fi procurate de la standul de suvenirului din Piața Victoriei (lângă McDonalds) inițiativa aparținând unuia dintre cei mai vechi poliști, Florin ”Torpilă” Ilie


💯 În urma cu 100 de ani, la 4 decembrie 1921, se organiza Adunarea Generală a Societății Sportive Politehnica Timișoara, aceasta fiind data oficială de naștere a celui mai iubit club de fotbal din Banat, chiar daca bazele unui club sportiv al studenților timișoreni au fost puse înca din 1920, la îndemnul matematicianului Traian Lalescu.

💜 Inima Timișoarei pulsează un sânge violet

Penița reputatului matematician a dat Timișoarei o nouă identitate, o stare de spirit, un simbol. Greutatea clubului studențesc nu s-a măsurat în cupe, medalii și diplome. În schimb, POLI a avut, în întreaga ei existență, acel ceva, care a făcut-o specială în peisajul general al fotbalului românesc: PASIUNEA.

Comments

comments

About the Author