Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului ”Regele Mihai I al României” din Timișoara, Aeroportul Internațional Timișoara „Traian Vuia”  și  Ovidiu Lipan Țăndărică promovează educația

Posted on iul. 5 2022 - 3:01pm by petre

 

 

 

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului ”Regele Mihai I al României” din Timișoara, Aeroportul Internațional Timișoara „Traian Vuia”  și  Ovidiu Lipan Țăndărică promovează educația în domeniul științelor vieții!

Ovidiu Lipan Țăndărică revine la Timișoara, pentru a susține cultura, arta și sportul!

 

Timișoara va avea parte săptămâna aceasta de un oaspete de seamă! Marele artist român, Ovidiu Lipan Țăndărică revine la Timișoara pentru a susține cultura, arta și sportul, acesta fiind dintotdeauna alături de tineri, promovând mereu prin acțiunile sale educația, sub toate formele ei.

Științele vieții și importanța lor în educația tinerilor, precum și implicarea constantă a principalilor actori din  mediul cultural și sportiv în susținerea unei educații de calitate, costituie tematica de discuție abordată  de către dl. Rector  al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului ”Regele Mihai I al României” din Timișoara, Prof. Univ. Dr. Cosmin Alin Popescu și Ovidiu Lipan Țăndărică, într-un eveniment organizat în parteneriat cu  Aeroportul Internațional Timișoara ”Traian Vuia”

Ovidiu Lipan Țăndărică va sosi în dimineața zilei de 7 iulie la Aeroportul Internațional Timișoara ”Traian Vuia”, unde va fi întâmpinat de studenți ai tuturor facultăților Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului ”Regele Mihai I al României” din Timișoara, precum și de către sportivii echipei de rugby SCM USAMVB Timișoara. Echipa de rugby SCM – USAMVB Timișoara, un simbol al orașului Timișoara și al USAMVB ”Regele Mihai I al României” din Timișoara, a obținut victorii importante sub conducerea managerului său dl. Dan Borzaș, prin seriozitate, tenacitate dar și cu antrenamente grele și constante, câștigând anul acesta Cupa României!

Științele vieții și importanța lor în educația tinerilor, precum și implicarea constantă a principalilor actori din mediul cultural și sportiv în susținerea unei educații de calitate, costituie una dintre strategiile de dezvoltare ale Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului ”Regele Mihai I al României” din Timișoara.

 

Comments

comments

About the Author