62 de Logan-uri noi pentru Poliția din Timiș

Posted on iun. 11 2015 - 7:02pm by petre

Încursul zilei de astăzi, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș a avut loc predarea către subunitățile de poliție a 62 de autoturisme Dacia Logan, achiziționate în cadrul procesului de reînnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne.Logan Politie

Autoturismele urmeazăa fi folosite în misiunile operative desfășurate pentru creșterea gradului de siguranțăa cetățenilor.

ÃŽncepând cu luna noiembrie 2014 și pânăîn prezent, prin programele derulate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne și aprobate de viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea, Poliția Românăa fost înzestratăcu 555 de mijloace de transport destinate muncii operative.

Azi, 11 iunie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș a avut loc predare către subunitățile de poliție a 62 de autoturisme Dacia Logan, achiziționate în cadrul procesului de reînnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne.

ÃŽnnoirea parcului auto va conduce la îmbunătățirea timpilor de reacție în situații de intervenție, la creșterea mobilității și, implicit, la îmbunătățirea serviciului polițienesc.

ÃŽntregul efort de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii, astfel încât întreaga comunitate săpoatăbeneficia de un plus de siguranțăși de un serviciu polițienesc de calitate sporită.

Comments

comments

About the Author