10 investiții majore pentru Timișoara – tu poți alege care sunt prioritățile

Posted on ian. 19 2019 - 12:33pm by petre

Consiliul Județean Timiș a propus Băncii Mondiale 10 investiții majore pentru Timișoara.

Banca Mondială și Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România ne-au solicitat în cadrul campaniei „Alege prioritățile orașului tău” o listă de 10 investiții majore care să fie finanțate în Județul Timiș.
În urma analizei pe care am făcut-o pot să vă anunț că am propus următoarele obiective, pe care le consider esențiale pentru dezvoltarea Timișoarei și a Județului Timiș și a căror valoare depășește 700 de milioane de euro: Sală Polivalentă, Stadion nou, Terminalul Intermodal, Institutul de Oncologice, Spitalul Regional, Centura Nord-Vest Timișoara, Aqua Park, Extinderea Aeroportului, Drum Eurotrans Timișoara-Moravița, Legătura rutieră dintre A1 și DN69.
Un aspect foarte important este că dumneavoastră, cetățenii, veți avea un rol important în continuare deoarece veți fi implicați în ierarhizarea acestor proiecte prioritare.
În acest sens, aveți la dispoziție chestionarului următor unde puteți vota până în 22 martie 2019: https://kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk.
Întregul proces de selecție va fi gestionat de către Banca Mondială și Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România.

Comments

comments

About the Author